sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Osallistu arvontaan - palkintona Fiskarsin istutuslapioOsallistuneiden kesken arvotaan 31.5.2013 klo 20:00 Fiskarsin tyylikäs leveä istutuslapio viola.

Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen viestin.


Toisen arvontalipukkeen saa, kun linkittää tämän arvonnan omaan blogiinsa.


Kolmannen arvontalipukkeen saa, kun ryhtyy Ongelmanratkaisua aarilla -blogin seuraajaksi.

PÄIVITYS 1.6. Arvonnan voittaja on Kaisla. Onneksi olkoon! Tarvitsen yhteystietosi istutuslapion postittamista varten. :)


21 kommenttia:

 1. Tämä blogi oli oiva löytö, koska sain juuri tänään tiedon, että olen myös saanut palstan! Täällä siis toinen noviisi yrittää opetella viljelyn perusteita. Olet ehtinyt kerätä jo melko paljon tietoa, joten kiitos olemassaolevista vinkeistä ja seuraan varmasti kasvatusprojektiasi tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon palstan saamisen johdosta! Ja kiitos palautteesta. Olisi kiva kuulla tulevista viljelykokemuksistasi, joten kerrohan silloin tällöin kuulumisiasi!

   Poista
 2. Täällä toinen noviisi. Valitsin palstan umpimähkään lumipeitteiden keskeltä ja kävi onni. Palstalla on kasvihuone ja mansikkamaa. Nyt sitten vain kuoputtelemaan. Pistin blogisi kirjanmerkkeihin...kiva, että löysin tämän!

  VastaaPoista
 3. Sulla on hauska nimimerkki! Tuo kasvihuone ja mansikkamaa kuulostaa tosi hyvälle. Kerrohan Sinäkin jossakin vaiheessa, miten viljelyt ovat lähteneet sujumaan!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi etsiessäni tietoa viljelypalstan perustamisesta. Tänään varmistui meidän ryhtyminen palstaviljelijöiksi, täällä sen tosin saa käyttöönsä vasta kesäkuun alussa. Kaikki vinkit siis ovat tervetulleita, jään seuraaman teidän viljelypuuhia!

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana, kun ei ole oikein voimissaan mun blogini. Tuo lapio olisi mulle ihan omiaan, kun vuorotteluvapaalla ei varmaan passaisi enää puutarhan repsottaa aiempien kesien malliin. Ehkä saan täältä hyviä vinkkejä, aina olen tykännyt enemmänkin kasvattaa jotain syötävää kuin hellitellä kukkia.

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Moi! Oon ehkä saamassa tänä vuonna palstan, ja niinpä riemastuin löytäessäni blogisi :) Oon lapsuuteni asunut maalla, mutta tässä laskeskelin että en ole ainakaan kymmeneen vuoteen upottanut sormiani maanmultaan. Sen sijaan olen ollut neljänä tai viitenä kesänä töissä kasvihuoneilla ja ikkunalaudalta löytyy chiliä ja yrttiä. Vähän jännittää saanko palstan ja onnistunko pitämään mitään hengissä!
  Riittääkö toisen arvan saamiseen jos käyttää seuraamiseen bloglovinia? Jos näin niin kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kaisla! Toivottavasti saat palstan. Olet mukana kahdella arvalla :)

   Poista
 7. Moi, päädyin tänne kun olin hyväksymässä kommentteja kaupunkiviljely.fi -sivustolle. En laita kommenttia yhteistietosivullemme, mutta voin laittaa sen linkkilistaan ja vinkata siitä Kaupunkiviljely.fi FB sivulla.

  VastaaPoista
 8. Heippa! Hauska seurata blogiasi! Itselläni myös tänä keväänä alkanut palstaprojekti käynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Inkku! Ja mukavaa palstailua sinne! :)

   Poista
 9. Toisen vuoden viljelypalstailija ja parvekepuutarhuri osallistuu arvontaan yhdellä lipukkeella! :) Mielenkiinnolla seuraan projektiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke+palsta-kombinaatio ilmeisesti hyväksi havaittu sielläkin :) Tervetuloa!

   Poista
 10. Minäkin upottelen sormia multaan, lähinnä mökillä, jossa kasvuolosuhteet eivät oikein kuitenkaan salli mitään ihmeellisen suurta ja kunnianhimoista kasvattamista vaan lähinnä sellaista pientä ryytimaata ylläpidän.
  Mukana arvonnassa mieluusti yhdellä mahdollisuudella.

  VastaaPoista
 11. Mukana ollaan arvonnassa yhdellä arvalla. :) Sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Meiltä löytyy pienempi/puolikas palsta ja joka vuosi oppii jotain uutta.Kiva kun löysin blogisi .

  VastaaPoista
 13. Kiva idea tämä arvonta. Puutarhanhoitovälineethän on kuluvaa sorttia, löysin yhden istutuslapion ja kadonneet aurinkolasit tänä keväänä kompostista :)

  VastaaPoista
 14. Olen yhdellä mukana vielä viime hetkillä. Aloittelija puutarhahommissa, mutta innokas sellainen...

  VastaaPoista